Praha.cz

 
Business zprávy
Pořiďte si parkovací místo v centru Prahy
Pátek, 02. říjen 2015 12:12
Pořiďte si parkovací místo v centru Prahy

Když potřebujete zajet autem do centra, měli byste si vyhradit alespoň hodinu na parkování. I tak ale hrozí, že zaparkujete daleko od místa, kam potřebujete a ještě to bude drahé. Jděte na to chytře a pořiďte si luxusní garážové stání!

Celý článek...
 
Moderní materiály ve stavebnictví mají zelenou, zákazníci si je žádají
Čtvrtek, 01. říjen 2015 09:07
WoodPlastic

Díky špičkovým technologiím se na trhu setkáváme stále častěji s moderními materiály, které mají výborné užitné vlastnosti. Jedním z moderních terasových materiálů jsou dřevoplasty neboli WPC, které si získávají v poslední době čím dál víc příznivců. Dřevoplasty si zachovávají vzhled přírodního dřeva, díky přidané složce plastu však odolávají vnějším vlivům a mohou tak majitelům sloužit desítky let.

Celý článek...
 
Developeři zjišťovali, jak vypadá ideální okolí nových bytů v Praze
Čtvrtek, 01. říjen 2015 08:08
Developeři zjišťovali, jak vypadá ideální okolí nových bytů v Praze

Více než 500 lidí, kteří si v uplynulých letech koupili nové byty v Praze, se zúčastnilo průzkumu ohledně občanské vybavenosti v okolí jejich bydlení.

Celý článek...
 
Evropská asociace ECTA pomůže Dial Telecomu se strategií lepšího pokrytí ČR až 100Mb internetem
Pondělí, 31. srpen 2015 14:27
Dial

Dle usnesení EU má mít každá domácnost možnost se připojit vysokorychlostním internetem do roku 2020; Dial Telecomu má k tomu pomoci zázemí ECTA, asociace s vynikajícím renomé.

Celý článek...
 
Drahé krémy dnes už nahrazují vitamínové injekce
Pátek, 28. srpen 2015 11:34
Mediestetik

Kůže obličeje a dekoltu je v létě vystavena silnému působení slunce, chlóru z bazénů nebo soli v moři. Aby se ještě během podzimu správně regenerovala, je potřeba ji dopřát náležitou péči. Mnoho žen namísto luxusních a drahých krémů dnes už ale upřednostňuje drobné miniinvazivní metody, jakou je třeba mezoterapie.

Celý článek...
 
Počítačových útoků je stále více! Začněte se účinně bránit!
Pondělí, 10. srpen 2015 10:00
Počítačových útoků je stále více! Začněte se účinně bránit!

Na internetu kolují miliony nebezpečných programů v podobě virů, trojských koní a dalších, které dokáží i během několika vteřin napadnout systém a napáchat velké škody. Najděte si nyní v létě několik minut a zkontrolujte zabezpečení vašeho počítače. Poradíme vám, jak nastavit ochranu tak, aby byl váš počítač maximálně chráněn.

Celý článek...
 


Strana 9 z 21